SOFTWARE

Onze producten

ONZE SOFTWARE-OPLOSSINGEN

Wij leveren data-analyse, process mining en GRC software. Stuk voor stuk oplossingen waarmee we organisaties 'data-gedreven' maken. Oplossingen die we ook inzetten in onze eigen praktijk en waarmee we veel ervaring hebben. Met deze oplossingen ondersteunen we audit-, risk- en compliance afdelingen. Maar ook dragen we bij aan procesverbetering in het kader van operational excellence vraagstukken.

Middels de HighBond GRC oplossing van Diligent (voorheen Galvanize) is het eenvoudig om direct vanuit een risico, naar een control en onderliggende data-analyse te klikken. Bovendien een analyse op basis van data die voor meerdere doelgroepen binnen jouw organisatie gebruikt kan worden.

Met de process mining oplossing van Minit kan niet alleen inzicht worden gegeven in (afwijkingen van) het huidige proces, je kunt ook toekomstige scenario's simuleren en analyseren. Denk aan de impact van een verandering op de workload van je team.

De business analytics software van Precisely (voorheen Infogix) geeft de business analist of data-analist binnen jouw organisatie een tool in handen waarmee overzichtelijk data-analysevraagstukken kunnen worden uitgewerkt en stakeholders mee kunnen worden genomen door de gekozen aanpak. Data360® Analyze combineert data-integratie en data-analyse in één oplossing, waardoor je snel tot waardevolle inzichten komt.

Scroll naar top