Services

Implementatie ondersteuning

IMPLEMENTATIE ONDERSTEUNING

Wanneer je een van de door ons verkochte tools hebt aangeschaft wil je daar natuurlijk snel en op efficiënt wijze mee aan de slag. Wij ondersteunen je graag bij het installeren en in gebruik nemen van de software. Zo zorgen we samen voor een vliegende start binnen jouw organisatie. Zoals men zegt: "Een goed begin is het halve werk."

Wij bieden o.a. voor de volgende softwareoplossingen implementatie ondersteuning: HighBond (waaronder ACL Robotics) van Diligent (voorheen Galvanize) en Process mining van Minit.

  • Jouw team door onze implementatie ondersteuning snel aan de slag!

  • Laat onze experts de knelpunten tijdens een implementatie ondervangen

  • Einddoel is zelfvoorzienend in gebruik en toepassing van de software te zijn

HighBond platform coney bonds

HighBond

HighBond van Diligent (voorheen Galvanize) is opgebouwd uit verschillende modules (Bonds), die ieder een deel van de organizational governance bestrijken. Gezamenlijk vormen deze Bonds het collectieve HighBond software platform. HighBond draait volledig in de cloud en is daarmee toekomstbestendig en eenvoudig in gebruik te nemen. Maak gebruik van de expertise van onze consultants om eventuele knelpunten tijdens de implementatie te ondervangen en het implementatietraject te versnellen. Ons doel is altijd om de klant te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van de HighBond software. 

ONZE GRC-IMPLEMENTATIE AANPAK

HighBond implementatie

Minit Process mining

Minit process mining bestaat uit Minit Analyst en Minit Dashboards. Minit Analyst bevat alle functionaliteit op het gebied van process mining. Minit Dashboards maakt process miningresultaten toegankelijk en inzichtelijk voor een breed publiek. Voor beide componenten zijn diverse mogelijkheden beschikbaar: van stand-alone tot server, van on-premise tot in de cloud. Onze implementatiespecialisten denken graag met je mee over welke optie het best bij jouw organisatie en wensen past. Ons doel is altijd om de klant te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van de Minit process mining software. 

minit-macbook-1
Scroll naar top