Gratis webinar: New features in ACL Robotics, inclusief ACL15

ACL Robotics release: What’s new in ACL 15?

Het is officieel! Op 19 november aanstaande wordt de nieuwste versie van ACL Robotics, inclusief het flink uitgebreide ACL 15, door Galvanize gelanceerd!

Op donderdag 26 november verzorgen onze specialisten een gratis Nederlandstalige webinar over de nieuwe features in ACL Robotics. Interesse? Schrijf je dan hier vrijblijvend in voor onze webinar op 26 november van 16:00 tot 17:00 uur.

Nieuw in ACL Robotics

Met de nieuwste versie van ACL Robotics:

  • Is het eenvoudiger om verbinding met meer gegevensbronnen te maken;
  • Is het eenvoudiger machine learning toe te passen;
  • Helpt Galvanize klanten sneller succes te vinden met de Robot Toolkits (kant-en-klare robots, scripts).

Wat is er nieuw in ACL Robotics?

  • 45+ nieuwe connectoren om het bereik van data automation programs uit te breiden: inclusief updates van de REST API Connector voor een betere beveiliging. Bovendien ondersteunt de SAP-connector nu het samenvoegen van meerdere tabellen om extracts met minder query’s uit te kunnen voeren.
  • Verbeterde fuzzy matching: nieuwe SORTWORDS() functie voor verbeterde fuzzy matching van namen.
  • Verbeterde ACL machine learning: ondersteunt datetime en nieuwe algoritmes waardoor het gemakkelijker wordt om machine learning toe te passen op GRC activiteiten.
  • Vooraf gebouwde Robot Toolkits: krijg programs sneller up and running; een toolkit service om jouw Robots up-to-date te houden.
  • Load-balancing voor Robots: meerdere Robots agents voor het schalen van grote analytics programs.
  • Verbeterde beveiliging voor Robots: de optie om het uploaden van logs en resultaatbestanden naar HighBond uit te schakelen, zodat data on-premise blijft.
  • Nieuwe VRM-connectoren (Qualys en Tenable): om vulnerability data in te brengen.

Sinds de rebranding van ACL naar Galvanize zijn, voor de langere ACL-gebruiker bekende, ACL Analytics (AN) en ACL Analytics Server (AX) onderdeel van ACL Robotics geworden.

Interesse in onze gratis webinar?

Schrijf je dan hier vrijblijvend in voor onze webinar op 26 november van 16:00 tot 17:00 uur.

Wil je te weten komen of ACL Robotics (onderdeel van het HighBond software platform van Galvanize) voor jou de juiste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en stel jouw vragen aan één van onze experts!

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
0 Shares
Share
Tweet
Share